IN DE MEDIA

31 oktober 2013 - Een artikeltje in de Oily Rag. De Oily Rag is het clubblad van de British Saloon Car Club of Canada. De chairman van de club, John Griffith, had eerder het museum ontdekt en was er zo enthousiast over dat hij het aan de clubleden (ca 370 in Canada en de VS) wilde vertellen. Hij mailde mij om achtergrondinformatie en wilde vooral weten welke British Saloon Car ik dan wel bezat. Ik moest hem teleurstellen. Ik zou dolgraag in een Rover P6 rondrijden, maar het is me te duur. Wel had ik ooit een Austin Allegro II 1500, hetgeen hij in het artikel heeft gememoreerd. In elk geval heeft de heer Griffith goed begrepen dat het draait om het simuleren van het bladeren door een papieren folder.
It is 1975….. you are strolling along the High Street in your home town in Britain and see a beautiful Wolseley 22 in the showroom window of the British Leyland dealership. You step inside, and begin leafing through the brochure on the salesman’s desk….. Well, back here in 2013, you can now do the same on line.

5 april 2013 - Artikeltje in lokale krant Almere Vandaag. De aangeleverde foto werd niet afgedrukt en de inhoud kan beter in de schoot van de historie blijven rusten. Diezelfde dag werd het museum ook nog genoemd in een column als een uitstapje voor luie mensen (ja, je bezoekt het museum zittend achter je scherm. Maar probeer eens door een brochure te bladeren in een echt museum. Weinig kans, denk ik). Van 5 t/m 7 april bezochten welgeteld drie bezoekers uit Almere het museum.

 

BROCHURE MUSEUM

MAP