PRIVACY

Het Folder Museum maakt geen gebruik van tracking-cookies die tot ongewenste reclame kunnen leiden. Wel plaatst het statistiekprogramma (Statcounter) een zogenaamde sessie-cookie, die na uw bezoek weer verdwijnt. De gegevens uit het statistiekprogramma gebruiken we om te analyseren hoe bezoekers het museum gebruiken, zodat we het kunnen verbeteren.

De bladersoftware zoekt contact met een site om onze licentie te verifiŽren.

Het museum zal nimmer uit eigen beweging gegevens over bezoekers aan derden doorgeven of verkopen.

Mocht u bij het bezoek aan het museum merkwaardige of verdachte zaken tegenkomen, waarschuwt u ons dan zo snel mogelijk. Ondanks alle beveiligingsmaatregelen is het helaas niet uit te sluiten dat kwaadwillenden dubieuze software op de server installeren.

E-mail scam waarschuwing. In verband met het groeiende aantal kwaadaardige e-mails is het museum heel terughoudend met het verzenden van ongevraagde e-mails. Als je een e-mail ontvangt die van het museum afkomstig is/lijkt, check dan eerst de link(s) in het bericht. Beweeg de muisaanwijzer over de link (NIET KLIKKEN) en kijk of (het begin van) de link er zo uitziet: "http://www.foldermuseum.nl" of "http://www.brochuremuseum.nl". Bij de meeste browsers verschijnt de link linksonder in beeld. Als je een andere link ziet staan, waarschuw ons dan, zodat wij kunnen nagaan of er actie nodig is. brochuremuseum@xs4all.nl

BROCHURE MUSEUM

MAP